fbpx
StartDostava i isporuka

Informacije o cijenama i dostavi

Ako ste ikada slali paket iz jedne zemlje evropske unije u drugu znate da dostava počinje za najmanji paket kod oko 10 €. Naravno velike firme kao na primjer Amazon nude besplatnu dostavu ali oni šalju nesrazmjerno veliki broj paketa na dan stoga i imaju posebne cijene kod dostavljača. Mi smo ipak mala firma koja šalje mali broj paketa stoga ne ispunjavamo uslove za neke posebne cijene kod dostavljača.

Posebno smo ponosni da smo i pored navedeni logistički problema uspjeli obezbjediti niske cijene dostava sa osiguranjem i praćenjem za večinu zemalja evropske unije i šire.

Trenutne cijene dostave iznose 4,00 €  za :

Austrija, Belgija, Danska, Njemačka, Finska, Francuska, Italija,  Luksemburg, Nizozemska, Poljska, Portugal, Slovenija, Španjolska, Velika Britanija.

Pored navedenih zemalja vršimo dostavu i u slijedeče zemlje:

Švicarska 9,59 €
Švedska 7,19 €
Irska 14,40€
Hrvatska 12 €
Bosna i Hercegovina 14,40 €
Norveska 15,60 €

Za određene stavke koje bi se mogle razbiti kao na primjer šolje, troškovi poštarine bi mogli veći. Troškove uvijek možete provjeriti na checkout stranici za Vaše stavke nakon što unesete adresu.

Napominjemo da kod dostave u zemlje mimo evropske unije može doći do troškova carine na koje mi nemamo uticaja.

Ukoliko želite dostavu u jednu od zemalja koja se ne nalazi na ovoj listi molimo Vas da nam se obratite na mail info@arnadesigns.com

color
https://arnadesigns.com/wp-content/themes/maple/
https://arnadesigns.com/
#3691ad
style1
scrollauto
Loading posts...
/home/arnadesigns/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
bs

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}