fbpx

Dostava i isporuka

StartDostava i isporuka

Informacije o cijenama i dostavi

Ako ste ikada slali paket iz jedne zemlje evropske unije u drugu znate da dostava počinje za najmanji paket kod oko 10 €. Naravno velike firme kao na primjer Amazon nude besplatnu dostavu ali oni šalju nesrazmjerno veliki broj paketa na dan stoga i imaju posebne cijene kod dostavljača. Mi smo ipak mala firma koja šalje mali broj paketa stoga ne ispunjavamo uslove za neke posebne cijene kod dostavljača.

Posebno smo ponosni da smo i pored navedeni logistički problema uspjeli obezbjediti niske cijene dostava sa osiguranjem i praćenjem za večinu zemalja evropske unije i šire.

Trenutne cijene dostave iznose 4,00 €  za :

Austrija, Belgija, Danska, Njemačka, Finska, Francuska, Italija,  Luksemburg, Nizozemska, Poljska, Portugal, Slovenija, Španjolska, Velika Britanija.

Pored navedenih zemalja vršimo dostavu i u slijedeče zemlje:

Švicarksa 9,59 €
Švedska 7,19 €
Irska 14,40€
Hrvatska 12 €
Bosna i Hercegovina 14,40 €
Norveska 15,60 €

Za određene stavke koje bi se mogle razbiti kao na primjer šolje, troškovi poštarine bi mogli veći. Troškove uvijek možete provjeriti na checkout stranici za Vaše stavke.

Napominjemo da kod dostave u zemlje mimo evropske unije može doći do troškova carine na koje mi nemamo uticaja.

Ukoliko želite dostavu u jednu od zemalja koja se ne nalazi na ovoj listi molimo Vas da nam se obratite na mail info@arnadesigns.com

image
https://arnadesigns.com/wp-content/themes/maple/
https://arnadesigns.com/
#3691ad
style1
scrollauto
Loading posts...
/home/arnadesigns/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
bs

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}