fbpx

FAQ – Učestala Pitanja


Česta pitanja naših posjetilaca i kupaca

Nažalost ne. Slike se izrađuju u štamparijama sa kojima imamo partnerske odnose, a isporuka se vrši direktno iz štamparije nakon štampe. Radimo sa štamparijama u raznim regijama, stoga smo u mogućnosti da držimo cijenu poštarine nisku, započevši od 3,99€.

Trenutne metode plaćanja u našem shopu su Bankovno (osim zemalja van EU) PayPal i Amazon Pay

Trajanje dostave zavisi uveliko do zemlje u kojoj se nalazite. Pretežno štamparija zavrsi štampu u roku od jednog radnog dana, potom isti predaje špediciji.

Dostava traje pretežno između 2 do 5 dana. Ponekad i samo jedan dan, ako su štamparija i kupac u istoj zemlji.

Molimo Vas na razumijevanju ukoliko ove rokove ne možemo garantovati, jer rok trajanje zavisi od mnogih faktora koji nisu u našim ovlastima.

Ukoliko imate problema sa pošiljkom slobodno nam se obratite.

Sve pošiljke se šalju osigurane sa brojem za praćenje.

Mi štampamo na matirane foto plakate koji se sastoje od 240 g/m² premium papira.

Besprijekorna kvaliteta štampe i maksimalan sjaj stvaraju visokokvalitetni foto-proizvod koji zbog brze isporuke, možete držati u rukama samo nekoliko dana nakon narudžbe.

Visoka UV otpornost
Maksimalni sjaj boje

Slike će biti isporučene u specijalno dizajniranim ravnim paketima i poster roll-ovima.

Nase slike se proizvode i stampaju u renomiranim stamparijama u Njemackoj i Austriji odakle se direktno salju nasim kupcima. Prednost nije samo kvaliteta nego i brza dostava nasim kupcima sirom EU.

Nase maske za telefone se proizvode kod iskusni partnera u holandiji i njemackoj odakle se salju nasim kupcima sirom EU. Prednost lokalne proizvodnje je brza dostava i evropski standardi kvalitete.


KONTAKT

    Are you Human?

    captcha